Pirkanmaan Osuuskauppa

Nykyteknologiaa edustavat polttonesteen pinnanmittausjärjestelmät

Labkotec ja Pirkanmaan Osuuskauppa toteuttavat yhdessä uudistusohjelmaa, jonka myötä sekä uusiin että uudistettaviin ABC-liikenne-asemiin ja -automaattiasemiin asennetaan parasta nykyteknologiaa edustavat polttonesteen pinnanmittausjärjestelmät.

Viimeisimpänä hankkeena uudistettiin Prisma Kangasalan ABC-asema, joka valmistui joulukuussa 2014. Tässä, kuten muissakin kohteissa teimme tiivistä yhteistyötä Labkotecin kanssa, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan polttoneste- ja autopesukaupan myyntipäällikkö Timo Willandt.

”Mitä LabkoMax-pinnanmittausjärjestelmään tulee, senkin käyttö on entistä yksinkertaisempaa – kiitos uuden kosketusnäytöllisen päätelaitteen”, Timo Willandt kiteyttää.

”Anturiteknologian näkökulmasta päästään millimetrin osien pinnankorkeustarkkuuteen. Toki lämpötilaeroista tulee pientä hävikkiä, mutta kaiken kaikkiaan olemme päässeet näissä uusimmissa ABC-kohteissa niin hyvään kokonaistarkkuuteen kuin nykytekniikalla on mahdollista”, kertoo Labkotecin tuotepäällikkö Kari Kananen

Hän muistuttaa, että paras mahdollinen tarkkuus pinnanmittauksessa on perusteltua nimenomaan siksi, että kyseessä ovat huoltoasemien asiakkaille myytävät tuotteet. Lisäksi näin voidaan optimoida varastonkierto polttoainesäiliöissä sekä taata polttoaineen ympärivuotinen saatavuus.

”LabkoMax-pinnanmittausjärjestelmän käyttö on entistä yksinkertaisempaa – kiitos uuden kosketusnäytöllisen päätelaitteen.”