Pohjaveden mittaus

Pohjaveden pinnanmittaus on yksi paineanturien ja tiedonsiirtoyksiköiden erikoissovelluksista. Menetelmää on kehitetty yhteistyössä vesilaitosten kanssa vastaamaan vaihtelevia käyttöolosuhteita. Menetelmä soveltuu myös vesistöjen pinnankorkeusmittauksiin.

Mittalaitteena on mikroprosessorilla varustettu DMU 08 -paineanturi, joka soveltuu sekä teollisuuden että kunnallisen vedenkäsittelyn tarpeisiin. Tiedonsiirtoon käytetään Labcom 200 -tiedonsiirtoyksikköä. Laite liitetään LabkoNet -etävalvontajärjestelmään, jossa on automaattinen mittaustietojen siirto vapaasti valittavin välein.

Lataukset

POP-22 EXI keskusosa

POP-22 EXI keskusosa

Monipuolinen pinnankorkeuden mittaus- ja ohjauslaite, jolla voidaan ohjata pumppuja ja venttiileitä sekä suorittaa hälytyksiä.

LabkoNetATEXIECEx
Avainlippu
Labcom LoRa-A1D1 tiedonsiirtoyksikkö

Labcom LoRa-A1D1 tiedonsiirtoyksikkö

Paristokäyttöinen tiedonsiirtoyksikkö teollisuuden, vesilaitosten ja ympäristöhuollon mittausten etävalvontaan. Laite lähettää mittaustiedot LoRa-verkon kautta LabkoNet -palvelimelle.

LabkoNet
Labcom LoRa-D2 tiedonsiirtoyksikkö

Labcom LoRa-D2 tiedonsiirtoyksikkö

Paristokäyttöinen tiedonsiirtoyksikkö teollisuuden, vesilaitosten ja ympäristöhuollon mittausten etävalvontaan. Laite lähettää hälytys- ja mittaustiedot LoRa-verkon kautta LabkoNet -palvelimelle.

LabkoNet