Pohjaveden mittaus

Pohjaveden pinnanmittaus on yksi paineanturien ja tiedonsiirtoyksiköiden erikoissovelluksista. Menetelmää on kehitetty yhteistyössä vesilaitosten kanssa vastaamaan vaihtelevia käyttöolosuhteita. Menetelmä soveltuu myös vesistöjen pinnankorkeusmittauksiin.

Mittalaitteena on mikroprosessorilla varustettu DMU 08 -paineanturi, joka soveltuu sekä teollisuuden että kunnallisen vedenkäsittelyn tarpeisiin. Tiedonsiirtoon käytetään Labcom 200 -tiedonsiirtoyksikköä. Laite liitetään LabkoNet -etävalvontajärjestelmään, jossa on automaattinen mittaustietojen siirto vapaasti valittavin välein.

Lataukset

POP-22 EXI keskusosa

POP-22 EXI keskusosa

Monipuolinen pinnankorkeuden mittaus- ja ohjauslaite, jolla voidaan ohjata pumppuja ja venttiileitä sekä suorittaa hälytyksiä.

LabkoNetATEXIECEx
Avainlippu
Labcom 200 tiedonsiirtoyksikkö

Labcom 200 tiedonsiirtoyksikkö

Kenttälaite tiedonsiirtoon mittauskohteesta internetiin tai matkapuhelimeen. Soveltuu mm. pohjaveden ja pumppaamoiden pinnankorkeuden tiedonsiirtoon.

LabkoNet
Avainlippu
Labcom LoRa-A1D1 tiedonsiirtoyksikkö

Labcom LoRa-A1D1 tiedonsiirtoyksikkö

Paristokäyttöinen tiedonsiirtoyksikkö teollisuuden, vesilaitosten ja ympäristöhuollon mittausten etävalvontaan. Laite lähettää mittaustiedot LoRa-verkon kautta LabkoNet -palvelimelle.

LabkoNet
Labcom LoRa-D2 tiedonsiirtoyksikkö

Labcom LoRa-D2 tiedonsiirtoyksikkö

Paristokäyttöinen tiedonsiirtoyksikkö teollisuuden, vesilaitosten ja ympäristöhuollon mittausten etävalvontaan. Laite lähettää hälytys- ja mittaustiedot LoRa-verkon kautta LabkoNet -palvelimelle.

LabkoNet