Clamp-on

NivuSonic-sarjan kulkuaikavirtausmittari CO 100 määrittää virtausnopeuden mittaamalla ultraäänipulssin kulkuaikaa myötä- ja vastavirtaan. Virtausmittaria käytetään enimmäkseen sellaisten nesteiden virtausnopeuden mittaamiseksi, joissa voi olla kiintoaineita. Antureiden putken päälle tehtävä asennus mahdollistaa sen, että tämä laite sopii aggressiivisten nesteiden (hapot, alkalit sekä liuotteet) tai helposti tahraavien nesteiden (öljyn ja polttoaineiden) mittaamiseen. Mittausjärjestelmä koostuu ultraäänianturiparista, joka on akustisesti yhdistetty putken ulkoseinään (on myös mahdollista käyttää antureita suorassa kontaktissa mitattavaan nesteeseen).

CO 100-sarjassa on valikoima virtausmittareita, joiden elektroniikka koostuu samasta peruskortista.

Laitteen pääpiirteet ovat:

  • Clamp-on anturit, joiden asentamiseksi ei tarvitse pysäyttää prosessia
  • Käyttöjännite joko 230 VAC tai 24 VDC
  • Analogialähtö (4-20 mA), pulssilähtö (releet), taajuus (OCT) ja RS232

Lataukset

NivuFlow 600 virtausmittalaite

NivuFlow 600 virtausmittalaite

Kulkuaikamittaukseen perustuva virtausmittalaite puhtaiden tai vähän kuiva-aineita sisältävien nesteiden jatkuvaan virtausmittaukseen täysissä putkissa.

LabkoNet
NFM600 kannettava virtausmittauslaite

NFM600 kannettava virtausmittauslaite

Kulkuaikamittaukseen perustuva kannettava virtausmittalaite puhtaiden tai vähän kiintoaineita sisältävien nesteiden jatkuvaan virtausmittaukseen täysissä putkissa.

LabkoNet
CO 100P kulkuaikavirtausmittari

CO 100P kulkuaikavirtausmittari

Kulkuaikavirtausmittari määrittää virtausnopeuden mittaamalla ultraäänipulssin kulkuaikaeroa putkessa ylävirtaan ja alavirtaan. Virtausmittaria käytetään tyypillisesti homogeenisten nesteiden virtausmittaukseen, joissa on erittäin vähän kiintoainesta ja jotka eivät kupli.

LabkoNet
CO 100S kulkuaikavirtausmittari

CO 100S kulkuaikavirtausmittari

Kulkuaikavirtausmittari määrittää virtausnopeuden mittaamalla ultraäänipulssin kulkuaikaeroa putkessa ylävirtaan ja alavirtaan. Virtausmittaria käytetään tyypillisesti homogeenisten nesteiden virtausmittaukseen, joissa on erittäin vähän suspendoitunutta kiintoainesta ja jotka eivät kupli.

LabkoNet