Yritys

Measures for a better tomorrow

Labkotec Oy on mittauksiin ja valvontaan erikoistunut suomalainen teollisuusyritys. Kehitämme, valmistamme ja tuomme markkinoille kestävää kehitystä edistäviä ja ympäristöturvallisuuden varmistavia tuotteita, ratkaisuja ja palveluita kuntien ja teollisuuden vaativiin kohteisiin, myös räjähdysvaarallisissa ympäristöissä. Valmistajana ja maahantuojana asennamme, käyttöönotamme ja huollamme kaikki toimittamamme mittalaitteet ja järjestelmät.

Olemme toimineet alalla jo yli 50 vuotta ja olleet edelläkävijöitä monien uusien ratkaisujen kehittämisessä. Laajan tuotevalikoiman takana ovat tekniseen alaan erikoistunut tuotekehitys ja tuotanto sekä luotettavat ja kansainvälisesti arvostetut valmistajat. Yli 50 % tuotannostamme menee vientiin.

Labkotec Oy:llä on toimipisteet Pirkkalassa, Vantaalla, Porissa ja Oulussa. Lisäksi Labkotec-konserniin kuuluvat tytäryhtiö Labkotec GmbH Saksassa sekä myyntipisteet Brommassa ja Shenzenissä. Labkotec Oy on osa kansainvälistä Indutrade-konsernia.

Vastuullista osaamista 

Labkotec Oy on sitoutunut jatkuvaan parantamiseen laadun, ympäristönsuojelun ja turvallisuuden osalta sekä harjoittamaan pitkäjänteisesti vastuullista ja kestävän kehityksen mukaista liiketoimintaa. Pyrimme jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksiamme ja autamme asiakkaitamme tekemään samoin.

Laatu- ja ympäristöjärjestelmämme on sertifioitu standardien ISO 9001 ja ISO 14001 vaatimusten mukaisesti. Lisäksi räjähdysvaarallisiin tiloihin suunnittelemamme ja toimittamamme tuotteet sekä tuotantomme on sertifioitu ATEX-direktiivin ja IECEx järjestelmän vaatimusten mukaisesti. Avainlippu-merkkimme kertoo Suomessa valmistetuista tuotteista ja palveluista sekä eettisistä, ekologisista ja vastuullisista valinnoista.

Katso yritysvideo