Yritys

Measures for a better tomorrow

Labkotec Oy on mittauksiin ja etävalvontaan erikoistunut suomalainen teollisuusyritys. Kehitämme, valmistamme ja tuomme markkinoille ympäristöturvallisuuden varmistavia tuotteita, ratkaisuja ja palveluita kuntien ja teollisuuden vaativiin kohteisiin, myös räjähdysvaarallisissa ympäristöissä.

”Missiomme on tehostaa asiakkaidemme liiketoimintaa ja auttaa heitä suojelemaan ihmisiä ja ympäristöä.”

Päätuoteryhmiämme ovat:

  • Jääntunnistus
  • Erotinhälyttimet
  • Pinnankorkeuden mittaus
  • Pintakytkimet ja vuotovalvonta
  • Etävalvonta

Olemme toimineet alalla jo 60 vuotta ja olleet edelläkävijöitä monien uusien ratkaisujen kehittämisessä. Laajan tuotevalikoiman takana ovat tekniseen alaan erikoistunut tuotekehitys ja tuotanto sekä luotettavat ja kansainvälisesti arvostetut valmistajat. Yli 50 % tuotannostamme menee vientiin.

Labkotec Oy:llä on toimipisteet Pirkkalassa, Vantaalla ja Porissa. Lisäksi Labkotec-konserniin kuuluvat tytäryhtiö Labkotec GmbH Saksassa sekä myyntipisteet Tukholmassa ja Shenzenissä. Labkotec Oy on osa kansainvälistä Indutrade-konsernia.

Vastuullista osaamista 

Laatu- ja ympäristöjärjestelmämme on sertifioitu standardien ISO 9001 ja ISO 14001 vaatimusten mukaisesti. Varmistamme sekä oman toiminnan että sopimusvalmistajien vastuullisuuskäytännöt (Code of Conduct).

Räjähdysvaarallisiin tiloihin suunnittelemamme ja toimittamamme tuotteet sekä tuotantomme vastaavat ATEX-, IECEx ja osa UKEX-järjestelmien vaatimuksia. Avainlippu-merkkimme kertoo Suomessa valmistetuista tuotteista ja palveluista sekä eettisistä, ekologisista ja vastuullisista valinnoista.

Miten voimme auttaa?

Haluatko projektillesi parhaan kumppanin? Katso oheinen video, josta saat lisätietoja siitä, miten voisimme olla avuksi sinulle tai yrityksellesi.

Katso yritysvideo