LoRa-tiedonsiirto

Koko maan kattavassa LoRaWAN-verkossa toimiva LoRa-tiedonsiirto on suunniteltu huomioiden erilaisten etävalvottavien kohteiden tiedonsiirron erityistarpeet. Protokolla on optimoitu kuuluvuuden ja energian kulutuksen suhteen ja tiedonsiirto on edullista.

Labcom LoRa -tiedonsiirtoyksiköt soveltuvat erityisen hyvin esimerkiksi sähköttömien kaivojen etävalvontaan. LabkoNet-etävalvontapalveluun liitetyillä LoRa-tiedonsiirtolaitteilla voidaan mitata havainneputkista pohjavesipintoja, vesijohtoverkoston vesimääriä ja hetkellistä virtaamaa, kaivojen vuotovesi- ja ylärajahälytyksiä, lämpötilaa, kosteutta ja monia muita suureita.

Tyypillisiä sovelluskohteita ovat mm. pumppaamot, öljyn- ja rasvanerotinhälytykset, kaivojen vuotohälytykset, säiliöiden pintamittaukset, vesistöjen pintamittaukset sekä pohjavesikaivojen pintamittaukset.

Kysy lisää Labcom LoRa-tuotevalikoimastamme!

Lataukset

Labcom LoRa-A1D1 tiedonsiirtoyksikkö

Labcom LoRa-A1D1 tiedonsiirtoyksikkö

Paristokäyttöinen tiedonsiirtoyksikkö teollisuuden, vesilaitosten ja ympäristöhuollon mittausten etävalvontaan. Laite lähettää mittaustiedot LoRa-verkon kautta LabkoNet -palvelimelle.

LabkoNet
Labcom LoRa-D2 tiedonsiirtoyksikkö

Labcom LoRa-D2 tiedonsiirtoyksikkö

Paristokäyttöinen tiedonsiirtoyksikkö teollisuuden, vesilaitosten ja ympäristöhuollon mittausten etävalvontaan. Laite lähettää hälytys- ja mittaustiedot LoRa-verkon kautta LabkoNet -palvelimelle.

LabkoNet