LoRa-tiedonsiirto

Koko maan kattavassa LoRaWAN-verkossa toimiva LoRa-tiedonsiirto on suunniteltu huomioiden erilaisten etävalvottavien kohteiden tiedonsiirron erityistarpeet. Protokolla on optimoitu kuuluvuuden ja energian kulutuksen suhteen ja tiedonsiirto on edullista.

Labcom LoRa -tiedonsiirtoyksiköt soveltuvat erityisen hyvin esimerkiksi sähköttömien kaivojen etävalvontaan. LabkoNet-etävalvontapalveluun liitetyillä LoRa-tiedonsiirtolaitteilla voidaan mitata havainneputkista pohjavesipintoja, vesijohtoverkoston vesimääriä ja hetkellistä virtaamaa, kaivojen vuotovesi- ja ylärajahälytyksiä, lämpötilaa, kosteutta ja monia muita suureita.

Tyypillisiä sovelluskohteita ovat mm. pumppaamot, öljyn- ja rasvanerotinhälytykset, kaivojen vuotohälytykset, säiliöiden pintamittaukset, vesistöjen pintamittaukset sekä pohjavesikaivojen pintamittaukset.

Kysy lisää Labcom LoRa-tuotevalikoimastamme!

Lataukset

Labcom LoRa-A1D1 tiedonsiirtoyksikkö

Labcom LoRa-A1D1 tiedonsiirtoyksikkö

Labcom LoRa-A1D1 on on paristokäyttöinen tiedonsiirtoyksikkö, joka voi saavuttaa jopa 10 vuoden toiminta-ajan ilman pariston vaihtoa. Todellinen toiminta-aika riippuu mittausvälistä, ympäristöolosuhteista sekä LoRa-verkon kentän voimakkuudesta. Mittaus- ja lähetysväli voidaan ohjelmoida etänä LoRa-verkon kautta. Laite on suunniteltu teollisuuden, vesilaitosten ja ympäristöhuollon…

LabkoNet
Labcom LoRa-D2 tiedonsiirtoyksikkö

Labcom LoRa-D2 tiedonsiirtoyksikkö

Labcom LoRa-D2 on paristokäyttöinen tiedonsiirtoyksikkö, joka voi saavuttaa jopa yli 10 vuoden toiminta-ajan ilman pariston vaihtoa. Todellinen toiminta-aika riippuu mittausvälistä, ympäristöolosuhteista sekä LoRa-verkon kentän voimakkuudesta. Laite on suunniteltu teollisuuden, vesilaitosten ja ympäristöhuollon mittausten etävalvontaan. Tyypillisiä sovelluksia ovat mm. öljyn- ja…

LabkoNet