Aluehallinta

Labkotecin aluehallinnan ratkaisut sisältävät kaiken tarvittavan tunnistukseen, analysointiin ja toimintaan. Järjestelmämme koostuu tunnistintekniikasta, tiedonsiirtolaitteesta sekä LabkoNet®-etähallintasovelluksesta. Olemme Nedap-tunnistinjärjestelmien virallinen maahantuoja Suomessa.

Markkinoiden johtaviin RFID-, UHF- ja ANPR-teknologioihin perustuvat ajoneuvojen tunnistinjärjestelmät täyttävät kansainväliset merenkulun ISPS-standardin vaatimukset ja ovat luotettava ratkaisu maan ja lumen vastaanottoalueiden, nouto- ja purkukohteiden, satama- ja teollisuusalueiden ja automaattisten ovien kulunvalvontaan liitettäväksi.

Lataukset

Nedap TransIt Ultimate -ajoneuvolukija

Nedap TransIt Ultimate -ajoneuvolukija

Automaattiseen ajoneuvojen tunnistamiseen tarkoitettu lukija, jonka tunnistusetäisyys on 10 – 20m ja voidaan liittää esim. kulunvalvontajärjestelmään.

LabkoNet
Nedap ANPR -rekisterikilvenlukija

Nedap ANPR -rekisterikilvenlukija

All in one rekisterikilvenlukija, jossa on kamera, valaisin ja prosessointijärjestelmä pienikokoisessa säänkestävässä kotelossa.

LabkoNet
Nedap uPass Access UHF-lukija

Nedap uPass Access UHF-lukija

UHF-lukija, joka lukee kulkukortit 2 metrin etäisyydeltä. Pieni lukija sopii kaikenlaisiin oviin, ja on helppo liittää mihin tahansa turvajärjestelmään.

LabkoNet