LabkoNet etävalvonta

LabkoNet on joustava ja helppokäyttöinen etävalvontajärjestelmä, joka tuo mittausdatan ja -raportit ulottuvillesi paikasta riippumatta ja hälyttää aina tarvittaessa. 

Säästä kustannuksissa tarkan mittaustiedon avulla

Mittalaitteidesi etävalvomisen avulla voit ennustaa, suunnitella ja optimoida uudelleentäytöt ja tyhjennykset juuri oikeaan aikaan tapahtuviksi. Saat keskittää resurssisi yrityksen ydintoimintaan mittausten valvomisen sijasta. Samalla järjestelmän reaaliaikainen tieto auttaa tekemään asiantuntevia ja tietoon perustuvia päätöksiä. Tarkan mittaustiedon ansiosta myös laitteiden kunnossapito on helppoa.

Lisää toimintasi kestävyyttä

Reaaliaikainen tieto vähentää riskien, kuten ylitäytön, vaaraa – ja mahdollistaa nopean ja vastuullisen reagoinnin poikkeavissa tilanteissa. Kun lisäät prosessiesi luotettavuutta, teet toiminnastasi turvallisempaa ihmisille sekä parempaa ympäristölle ja koko yritykselle.

Kaikki tarvittava mittaustieto yhdeltä alustalta

Tapahtumia reaaliajassa valvovassa LabkoNetissä voit hallinnoida useita mittauspisteitä ja saada nopeita raportteja missä ja milloin tahansa. LabkoNet on SaaS-ratkaisu, joka ei vaadi erillistä sovelluksen asentamista – tarvitset vain internetselaimen.

LabkoNet on järjestelmä, joka kasvaa yrityksesi mukana. Sen käyttöönotto on helppoa, ja järjestelmä skaalautuu sopimaan myös tuleviin tarpeisiisi. Tietosi varastoidaan ja suojataan turvalliseen pilviympäristöön.

Lataukset

LabkoNet Infra

LabkoNet Infra

LabkoNet Infra -etävalvontapalvelun avulla mittaat esimerkiksi pohjavesipintoja, vesijohtoverkoston vesimääriä ja virtaamaa, vesien epäpuhtauksia, kaivojen vuotovesi- ja ylärajahälytyksiä sekä lämpötilaa ja kosteutta.

LabkoNet
LabkoNet Level

LabkoNet Level

LabkoNet Level -etävalvontapalvelu mittaa säiliössä olevan nesteen tai kuiva-aineen pinnankorkeuden, välittää tiedon raja-arvojen ylittymisestä kaikille prosessin ja jakeluketjun osapuolille sekä muodostaa trendejä täyttöasteen optimoimiseksi.

LabkoNet
LabkoNet Waste

LabkoNet Waste

LabkoNet Waste valvoo erottimien toimintaa jakeluasemilla, teollisuudessa ja ravintoloissa ja kertoo onko rasvan- tai öljynerotin täyttynyt sekä hälyttää padotuksista rasvanerottimessa.

LabkoNet
LabkoNet TransControl

LabkoNet TransControl

LabkoNet TransControl sisältää kaiken tarvittavan ihmisten, ajoneuvojen ja kuormien tunnistukseen, analysointiin ja tiedonvälitykseen. Palvelun avulla parannat nouto- ja purkupaikkojen turvallisuutta ja tehokkuutta automatisoidulla läpikulun ja logistiikan seurannalla ja raportoinnilla.

LabkoNet