Haemme kesäharjoittelijaa tuotekehitykseen – tervetuloa kesäksi 2023 Labkoteciin! 


Haemme kesäharjoittelijaa tuotekehitykseen – tervetuloa kesäksi 2023 Labkoteciin!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista kesäharjoittelua osaavassa ja mukavassa työyhteisössä osana kansainvälisesti kehittyvää yritystä. Kesän aikana tulet tekemään ohjelmistotestausta ja pienimuotoista ohjelmointia. Odotuksenamme on, että osaat C:n ja Pythonin perusteet. Mahdollisuuksien mukaan työ alkaa jo toukokuun aikana.  

Lisätietoja haettavasta tehtävästä ja hakuprosessista antaa Head of Innovation Petri Vuorenpää, puh. 0400 471 682, petri.vuorenpaa@labkotec.fi.  

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 15.3.2023 mennessä osoitteeseen petri.vuorenpaa@labkotec.fi

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Labkotec Oy:n rekisteri- ja tietosuojaselosteen mukaisen henkilötietojen tallentamisen ja käytön. Voit peruuttaa suostumuksen sekä hakemuksen ilmoittamalla siitä sähköpostitse info@labkotec.fi

Labkotec Oy  

Labkotec Oy on mittauksiin ja etävalvontaan erikoistunut suomalainen teollisuusyritys. Tarjoamme vastuullisia mittausratkaisuja kuntien ja teollisuuden vaativiin kohteisiin, jotka auttavat asiakkaitamme suojelemaan ympäristöä ja ihmisiä, sekä vähentämään energian, veden, materiaalien käyttöä ja hiilidioksidipäästöjä. Henkilöstömäärä on 50 henkeä ja yrityksen liikevaihto on n. 14 milj. €. Yli puolet tuotannosta menee vientiin. Labkotec Oy kuuluu kansainväliseen Indutrade-konserniin.