Esittelyssä: idSET-OTM – Uuden sukupolven öljynerotinhälytin


Meillä on ilo kertoa, että erotinhälyttimien tuoteperheessämme on nyt uusi tuote: idSET-OTM öljynerotinhälytin.

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä teille uuden idSET-OTM öljykerroksen paksuusmittauksen öljynerottimeen. Laite on suunniteltu vastaamaan teollisuuden kasvaviin vaatimuksiin ympäristöystävällisyyden ja tehokkuuden osalta, asiakkaidemme tarpeet huomioon ottaen.

idSET-OTM ominaisuudet:
  • Innovatiivinen teknologia: idSET-OTM hyödyntää edistyksellistä sensoriteknologiaa, joka tarkkailee öljyn ja veden välistä rajapintaa äärimmäisen tarkasti. Laitteen kehittynyt algoritmi varmistaa, että hälytykset ovat luotettavia ja tarkkoja, mikä vähentää väärien hälytysten riskiä ja parantaa käyttäjän työturvallisuutta.

  • Helppo käyttöönotto: idSET-OTM:n yksinkertainen ja nopea asennus sekä käyttöönotto takaavat, että käyttäjät voivat nopeasti hyödyntää reaaliaikaisen mittauksen tuomia etuja. 

  • LabkoNet Connected: Ominaisuus mahdollistaa laitteen saumattoman integraation LabkoNet-palveluun, tarjoten turvallisen ja välittömän pääsyn mittausdataan ja hälytyksiin myös etänä. Laitteisto on yhteydessä LabkoNet-palveluun kyberturvallisella datayhteydellä.

  • Ympäristöystävällinen valinta: Olemme Labkotecilla sitoutuneet kestävään kehitykseen, ja idSET-OTM on suunniteltu ympäristöä ajatellen. Laitteen energiatehokkuus ja pitkä käyttöikä tarkoittavat, että se on taloudellinen ja ekologinen valinta kaikenkokoisille yrityksille.

  • Luotettava ja kestävä: idSET-OTM on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat laitteen pitkän käyttöiän ja luotettavuuden vaativissakin olosuhteissa. Labkotecin asiantuntijatiimi on testannut laitteen perusteellisesti, jotta se täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset.

  • Tuki ja huolto: Labkotec tarjoaa kattavan tukipalvelun idSET-OTM -laitteelle, sisältäen asiantuntevan asiakaspalvelun ja nopeat huoltotoimenpiteet. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän laitteensa pysyvät toimintakunnossa ja että apua on saatavilla, kun sitä tarvitaan.

Jos haluat lisätietoja, otathan yhteyttä info@labkotec.fi tai suoraan omaan aluemyyntipäällikköösi.