KP-ServicePartner Oy ja Luvata Pori Oy: Kupariteollisuuspuistossa jalostuu myös mittaustieto


Kupariteollisuuspuiston yritykset ovat yhteisvastuullisia toimijoita, jotka huolehtivat ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista. Alueen kunnossapidosta osaltaan vastaava KP-ServicePartner Oy sekä kuparituotteita valmistava Luvata Pori Oy luottavat öljynerotinkaivojen valvonnassa LabkoNet Waste -palveluun.

”Olemme tyytyväisiä kumppanuuteen Labkotecin kanssa. LabkoNet-palvelu on helppokäyttöinen, apua saa nopeasti, ja yhteyshenkilömme tuntee kohteet lähes kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Kotimaiset tuotteet ja läheinen palvelu eivät ole itsestäänselvyys. Investointi korkeaan laatuun kannattaa, sillä tositilanteessa niin ympäristövahingot kuin mainehaitat voivat olla moninkertaiset.”

Markku Aho, KP-ServicePartner Oy

Kunnossapidon ja valvonnan helppoutta

Reaaliaikainen ja luotettava mittaustieto on Kupariteollisuuspuiston kaltaisessa kohteessa kriittistä. LabkoNet Waste -palvelun ansiosta niin kunnossapidosta vastaava, prosessien omistaja kuin kaivojen puhdistushuollosta ja tyhjennyksestä vastaava yritys pysyvät jatkuvasti tilanteen tasalla. Ennustettavuuden ja tilannekuvan ansiosta kaikki osapuolet saavuttavat sekä toimintavarmuutta että jatkuvia kustannussäästöjä. Esimerkiksi kunnossapidon on helppo paikallistaa mahdolliset ongelmat, minkä lisäksi kuljetusliikkeen logistiikka tehostuu. Tämä parantaa myös prosessien toimintavarmuutta. Lue lisää