Labkotec mukana Energia 2024 -messuilla!


Labkotec osallistuu Energia 2024 -messutapahtumaan, joka järjestetään 22.-24. lokakuuta 2024 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Löydät meidät osastolta A532, jossa esittelemme uusimmat tuotteemme ja ratkaisumme energiateollisuuden tarpeisiin.

Esittelyssä osastollamme on mm. jääintensiteetti tuulivoimapuiston reaaliaikaiseen valvontaan, idOil-OTM uuden sukupolven öljynerotinhälytin, jolla valvot reaaliaikaisesti erottimen öljykerroksen paksuutta sekä Labcom 442 tiedonsiirtolaite, joka on suunniteltu teollisuuden, kiinteistöjen ja ympäristöhuollon mittausten etävalvontaan. Huomioithan, että Labcom 442 tiedonsiirtoyksikkö korvaa myynnistä poistuneet Labcom 200 ja Labcom 220 tiedonsiirtolaitteet.

Etsitpä sitten päivityksiä nykyisiin järjestelmiin tai uusia ratkaisuja, olemme sinua varten.

Jos haluat sopia tapaamisen etukäteen, voit ottaa meihin yhteyttä info@labkotec.fi tai suoraan omaan yhteyshenkilöösi.

Rekisteröidy tapahtumaan veloituksetta tapahtuman sivuilla alla olevasta linkistä.

Nähdään Energiamessuilla!

Ystävällisin terveisin
Labkotec-tiimisi

Joka toinen vuosi järjestettävä alansa suurtapahtuma esittelee energiantuotannon ja -teknologiat investointihankkeista laitosten käyttöön ja kunnossapitoon sekä energiatehokkaat ja kestävän kehityksen ratkaisut teollisuudelle ja kiinteistöille. Kestävien ja älykkäiden energiaratkaisujen lisäksi tapahtuma pureutuu ilmastonmuutokseen ja päästöjen hillintään. Tapahtumassa pureudutaan myös vetytalouteen ja sen mahdollisuuksiin.