Labkotec tukee Voimaa Metsästä ´24 -tapahtumaa


Labkotec on ylpeä tukija Voimaa Metsästä -tapahtumassa, joka järjestetään jälleen sunnuntaina 29.9.2024 Tampereen Kaupissa. Tämä polkujuoksutapahtuma on kerännyt vuosina 2021-2023 yhteensä noin 55 000 euroa lapsi- ja nuorisopsykiatrian hyväksi, ja tänä vuonna tavoitteena on kerätä vielä enemmän.

Voimaa Metsästä -tapahtuman tarkoituksena on edistää osallistujien fyysistä ja henkistä hyvinvointia luonnossa liikkumisen kautta. Tapahtuman tuotto lahjoitetaan Tampereen Yliopiston lasten ja nuorten psykiatrialle, ja sen avulla pyritään parantamaan mielenterveyspotilaiden hyvinvointia. Labkotec haluaa olla mukana tukemassa tätä tärkeää asiaa ja kannustaa kaikkia osallistumaan tapahtumaan joko juoksemalla, lahjoittamalla tai toimimalla vapaaehtoisena.

Labkotecin osallistuminen Voimaa Metsästä -tapahtumaan on osa yrityksen laajempaa sitoutumista yhteiskuntavastuuseen ja hyvinvoinnin edistämiseen. Yrityksen arvoihin kuuluu vahvasti yhteisön tukeminen ja ympäristön suojeleminen, ja Voimaa Metsästä -tapahtuma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden yhdistää nämä arvot käytännön toimintaan.

Tule mukaan Voimaa Metsästä ’24 -tapahtumaan ja koe luonnon voima! Yhdessä voimme tehdä hyvää ja tukea nuorten mielenterveyttä. Ilmoittaudu mukaan ja seuraa tapahtuman kuulumisia Voimaa Metsästä -sivustolla sekä sosiaalisessa mediassa.

Labkotec Oy on mukana tukemassa Voimaa Metsästä ’24 -tapahtumaa.