Kiitos käynnistä WindEnergy Hamburg -tapahtumassa!


Kiitos vierailusta osastollamme WindEnergy Hamburg 2024 -tapahtumassa. Oli ilo päästä tapaamaan niin monia tuttuja kuin uusiakin kasvoja alalta ja jakaa uusimmat innovaatiomme ja ratkaisumme tuulivoimasektorille.

Oli erittäin inspiroivaa nähdä kiinnostuksenne ja innostuksenne tuotteisiimme ja palveluihimme, ja erityisesti Icing Intensity Estimate -ominaisuuttamme sekä koko Labkotec ICE -tuoteperhettä kohtaan. Olemme sitoutuneet jatkamaan ponnistelujamme tarjotaksemme huippuluokan ratkaisuja, jotka vastaavat alan kehittyviin tarpeisiin.

Toivomme, että tapahtuma oli teille yhtä informatiivinen ja mukaansatempaava kuin meille. Jos teillä on lisäkysymyksiä tai haluatte lisätietoja tarjonnastamme, älkää epäröikö ottaa yhteyttä osoitteeseen info@labkotec.com tai suoraan omaan yhteyshenkilöönne.

Kiitos vielä kerran tuestanne ja siitä, että teitte WindEnergy Hamburg 2024 -tapahtumasta ikimuistoisen. Odotamme innolla näkevämme teidät tulevissa tapahtumissa – seuraavaksi Energia-messuilla Tampereella!

Ystävällisin terveisin
Labkotec-tiimisi