LabkoNet-fjärrövervakningssystemet

LabkoNet® är ett flexibelt och användarvänligt fjärrövervakningssystem som gör att du har mätningsdata och rapporter till hands var du än befinner dig, och varnar när det behövs.


Spara på kostnader med mätningsdata i realtid

Fjärrövervakning av tankar, silos samt olika produkter, ger dig möjlighet att förutsäga, planera och optimera påfyllningar och tömningar i rätt tid. Du kan fokusera resurser på kärnverksamheten och använda realtidsdata för att fatta välgrundade beslut. Noggranna mätningsdata hjälper också till att hålla utrustningen i bättre skick.

Öka hållbarheten i din verksamhet

Realtidsdata minskar sannolikheten för risker, till exempel överfyllning, och gör det möjligt att reagera snabbt och ansvarsfullt i ovanliga situationer. Att öka processens tillförlitlighet är bra för miljön, säkrare för människor och bättre för verksamheten.

En plattform för alla mätningsdata

LabkoNet övervakar händelser i realtid, oberoende av tid och plats. Du kan hantera många mätpunkter från en och samma plats och snabbt få rapporter var du än befinner dig. LabkoNet är en SaaS-applikation, så du behöver inte installera någon programvara – allt som behövs är en webbläsare.

Det här fjärrövervakningssystemet växer med ditt företag. Det är enkelt att komma igång med och systemet är skalbart för att passa dina framtida behov. Dina data lagras och skyddas i en säker molnmiljö.

Downloads

LabkoNet Level

LabkoNet Level

Med LabkoNet® Level -systemet automatiserar Du administreringen av lager och logistik. Tack vare den effektiverade uppföljningen kan Du optimera tankarnas fyllningsgrader och transporterna som det passar Din verksamhet bäst. Level kräver ingen egen mjukvara, bara Internetanslutning Servicen ingår även kontroll…

LabkoNet
LabkoNet Infra

LabkoNet Infra

LabkoNet® Infra– En tillförlitlig lösning på övervakningen av pumpstationer. Med LabkoNet®-systemet är övervakningen och skötseln av pumpstationerna verksamhet bekymmerslös. Systemet samlar journaldata och förmedlar larm till rätta adresser. Du kan avsöka objektens mät-, larm- och journaldata med en vanlig www-sökare.…

LabkoNet
LabkoNet Fuel

LabkoNet Fuel

LabkoNet® Fuel – Minskade transportkostnader, bättre kontroll LabkoNet® Fuel säkerställer att bränslet inte tar slut då försäljningen rullar. Servicestationen kan kontrollera nivådata i realtid och den som sköter transporterna får snabbt reda på läget i tankarna. Det är också lätt…

LabkoNet